Email : cwaymoto@gmail.com
    Phone: +380 63 767 2917
Яке навантаження витримує багажна система "Canoe"?

Яке навантаження витримує багажна система "Canoe"?

Мені часто ставлять питання - "Чип, я зможу поставити на "Canoe" валізу своєї дружини?". Я спробую відповісти.

cway weight article Багажна система C-way "Canoe" та "Canoe 2.0" спроектована інженерами з урахуванням усіх динамічних навантажень і виготовлена нами з якісних матеріалів. Вона здатна витримувати практично будь-які розумні експлуатаційні умови.

Але треба розуміти те, що загальна вага, яку може нести багажна система мотоцикла обмежується низкою факторів:

  • вага водія
  • вага пасажира
  • вага багажу в кофрах мотоцикла

Як ви можете побачити на моїх відео, багажна система C-way "Canoe" і "Canoe 2.0" легко витримує мою вагу, а вона близько 70 кг.

Але це не означає, що на систему можна навантажити подібну вагу, тому що він знаходиться ззаду мотоцикла, за задньою віссю. Це означає, що відбувається нерівномірне завантаження по осях, яке може вплинути на керованість та гальмівний шлях мотоцикла!

Рекомендована вага вантажу на багажній системі C-way "Canoe" і "Canoe 2.0" 20-25 кг (44- 55 фунтів).

Якщо ви захочете навантажити вашу систему C-way "Canoe" та "Canoe 2.0" більше, то я не рекомендую цього робити і відповідальність за наслідки буде на вас.

Тому покладіть на багажник C-way "Canoe" та "Canoe 2.0" свої речі. А речі з валізи своєї дружини розкладіть по бокових сумках "Gold Wing".

Увага! Вантаж вагою понад 25 кг (55 фунтів) може сильно вплинути на керованість та гальмівний шлях вашого мотоцикла. Зважайте на це, коли завантажуєте мотоцикл.

Друзі, до зустрічі на дорогах! Подорожуйте з комфортом!

Ruslan Korobkov ("Chip"). "C-way" CEO.